Posebna ponudba za povpraševanja do 31.5.2019

“Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) startup paket” za 12.000 EUR«

Promocijska ponudba za STARTUP proizvodna podjetja, ki vključuje:

 • Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) celovita ERP rešitev: 5 imenskih licenc
 • Infor CloudSuite APS modul za planiranje in terminiranje z omejenimi viri: 5 imenskih licenc
 • Infor CloudSuite CRM
 • 12 mesečno vzdrževanje licenc in nove verzije, zagotovljena razširljivost in nadgradljivost
 • Promocija velja za teritorij R Slovenije
 • Več o ERP rešitvi na https://www.in-informatika.siinfo@in-informatika.siali 041 769 321
 • 12 mesečno brezobrestno kreditiranje nakupa licenc in implementacije za startup podjetja
 • Davek na dodano vrednost ni vključen.

Ponudba “add-on” modulov za nadgraditev obstoječih ERP rešitev do 31.5.2019 

Vsako proizvodno podjetje že ima neko svojo informacijsko rešitev – svoj ERP. To rešitev lahko nadgradite z našimi moduli. Naš ERP je grajen po principu ”Lego” kock. Vsaka takšna kocka – modul pa je povezljiv z ERP rešitvami tudi drugih renomiranih blagovnih znam kot so Infor LN, Infor M3, SAP, MS Navison, LARGO, PANTEON…Predlagamo vam, da svojo obstoječo rešitev nadgradite z našimi moduli namenjenimi obvladovanju proizvodnje in industrijskih podjetij:

 • Infor Advanced Planning and Scheduling – modul APS Planiranje & Terminiranje proizvodnje, ki predstavlja eno od redkih uporabnih rešitev za planiranje in termniranje celotne verige prodaja-proizvodnja-nabava v realnem času z upoštevanjem omejitev vseh proizvodnih virov. Rešitev omogoča, da že ob naročilu s 95% natančnostjo izračunamo dobavni rok in kar je bistveno: ta rok tudi držimo. Izbiramo lahko med normalnim in kriznim vodenje proizvodnje.
  Osnovna cena Infor APS modula ne presega 10.000 EUR neto.
 • Infor Factory Track – MES je modul, ki skrbi za digitalizacijo delavnice, skladišča, odpreme, nadalje omogoča nadzor nad tehnologijo, delovnim ekipami, stroji, orodji, materiali v proizvodnji – vse to v realnem času. Modul uvaja »brezpapirno poslovanje« z dokumenti in načrti, avtomatizacijo zajemanja podatkov in proizvodnih procesov vključno z odpremo, podpira uporabo črtne kode… Modul je nadgradljiv še z Infor Mobility; uporabo brezžičnih terminalov, dlančnikov, tablic, pametnih telefonov,itd.
  Osnovna cena Infor Factory Track modula ne presega 10.000 EUR neto.
 • Infor CPQ (Configure Price Quote)modul – osnova katerega je tehnološki konfigurator izdelkov in polizdelkov.  Povezuje kupcu prilagojeno prodajo z razpoložljivo tehnologijo in razpoložljivimi proizvodnimi viri. Infor CPQ omogoča proizvodnjo po naročilu kupca preko postavitev lastne WEB prodajne in WEB distribucijske mreže doma in v tujini.
  Osnovna cena Infor CPQ  modula ne presega 10.000 EUR neto.

Programi in moduli družine Infor CloudSuite Industrial so že napisani in prestavljeni v slovensko okolje. Programiranje ni potrebno, ker so parametersko nastavljivi. Implementacija rešitev zahteva inštalacijo programov, nastavitve parametrov, prenos podatkov in šolanje uporabnikov. Ceno implementacije dviguje pisanje programov »na kožo uporabnika«, zato imamo za modificiranje programov na voljo posebna orodja.

V svetu je preko 7000 Infor CloudSuite Industrial inštalacij. Predlagamo, da si ogledate 5 min. DEMO o Infor SyteLine ERP V8.xx (video) na www.in-informatika.si. Prepričani smo, da imamo primerno rešitev in nadgraditev tudi za vas.

Za več referenc in dostop do videoteke nas kontaktirajte!